Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítványról

A PinkBolt.hu webáruház üzemeltetői Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány önkéntes segítői. Feltett szándékunk, hogy a segítői munkán túl anyagilag is hozzájáruljunk az Alapítvány működéséhez, céljainak megvalósításához. Ennek érdekében hoztuk létre webáruházunkat.

A forgalmazott termékek értékesítése után anyagi támogatást nyújtunk az Alapítványnak. Fontosnak tartjuk, hogy az Alapítvány üzenete, a rendszeres emlő-önvizsgálat valamint a mammográfiai vizsgálat fontossága eljusson az érintettekhez. Az időben diagnosztizált emlőrák jó eséllyel gyógyítható!

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány céljai

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány az Uzsoki utcai Kórház alapítványa. Az Alapítvány 1993-ban azzal a céllal jött létre, hogy a magyarországi emlőrákkutatást, gyógyítást fejlessze, összefogja a témával foglalkozó szakembereket és keresse a nemzetközi együttműködési lehetőségeket, a gyógyítás előmozdítása érdekében.

Jelenlegi tevékenységek

Az Alapítvány támogatja az Uzsoki utcai kórház Onkoradiológiai Központjában dolgozó orvosok továbbképzését, nemzetközi konferenciákon való részvételét, mely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a betegeket a legkorszerűbb kezelési módokkal, kiemelkedő színvonalon lássák el.

A szakmai hátteren kívül - fő célkitűzéseikhez kapcsolódóan - közhasznú tevékenység keretében adnak széles körű tájékoztatást az emlőrák megelőzésével, kezelésével és a rehabilitációval kapcsolatban. A betegekkel, gyógyultakkal és a téma iránt érdeklődőkkel honlapjukon és Facebook oldalukon osztják meg a mellrákkal kapcsolatos információkat, kezelési ismertetőket, tanácsokat illetve kutatási eredményeket. Évente szervezett találkozóikon színes, közérthető ismeretterjesztő előadásokat tartanak az érdeklődőknek.

Honlapjuk: www.emlorakalapitvany.hu

Facebook: https://www.facebook.com/alapitvany.azemlorakgyogyitasaert